Najnovšie recenzie zo sekcie Laky na nechty
Farba je trošku tmavšia mentolová, čakala som sýtosť ako na obrázku
Nádherný pastelový odtieň
- Pre mňa je hlavne vyhovujúce,že su to laky rýchloschnúce a veĺká škála pestrých farieb
- Pekná farba
- Nízka cena
- Kvalitny lak
- Pekny lak na leto
Mám ich veľa a používam podľa sezóny, sú pekné!
vyborny perletovy lak, vydrzi viac ako týzden. jasne -podla toho v com pracujete. doporučujem. je lacny a vhodny pre kazdeho. ci mlade dievcata, ci starsiu generaciu. ja si lakujem nechty už 60 rokov a použila som vselijake laky a nevidim v nich ziaden rozdiel v kvalite, skor vidim rozdiel v cene. nenalette vzdy na drahe veci- nie nie, skuste. neolupuje sa- proste som spokojna.
Je to taky jemny kremovy lak. Schne asi 3min.treba ho natriet aspon 3x,aby ten necht nabral fazonu. Treba sa tak trosku s nim pomazlit. Je to o trpezlivosti. Inac mam ho 4 den neolupuje sa. Mam z toho pocit, ze lak je taky vitaminovy. Na mna posobi liecivo, tak velmi jemne. Farba sedi. Prijemna na pohlad. Treba skusit. Vhodny vsade.
Rychle schne to je super
Krasna letna farba lak vydrzi na nechtoch
Lak rychlo olupuje na nechtoch
- Skvely lak krasna farba
Krasna farba, odporucam vsetkym. Laky z tejto firmy su super- naj co som doteraz mala.
Kupovala som aby som vedela zdobiť nechty ked sú už na lakované.. Účel spĺňa
Pekná letná farba a celkom dlho drží na nechtoch aj keď veľa si umývam ruky . Ta tu cenu super
Pekná farba, zatiaľ neodskúšané
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »