Najnovšie recenzie zo sekcie Laky na nechty
- Výrazná farba presne na leto
- krásna farba
- lak dobre drží niekoľko týždňov
- nevadí mu bazén ani slaná voda
Krásna letná farba, lak dobre drží, neolupuje sa. Pri starostlivom nanášaní vydrží 3-+4 týždne. Odtieň používam niekoľko rokov a za mňa najlepší odtieň na leto.
Mám z tohto produktu zmiešané pocity, nevydržal ani polovicu sľubovaného času, ktorý je v popise produktu i keď lak vydržal čosi dlhšie ako úplne klasický lak.
Farba je úplne biela, čo ma prekvapilo, nie je polopriesvitná ako som dúfala (že bude prirodzenejšia), je to skrátka biely lak, ktorý je nevyhnutné naniesť v 2 vrstvách inak je škaredý. Čo sa týka výdrže, vydržal pár dní a olupoval sa bohužiaľ ako každý iný. Použila som aj s vrchnou vrstvou od tejto istej značky. Nechty mám v celkom dobrej kvalite, takže som osobne očakávala, že mi to vydrží aspoň polovicu sľubovaného času, čiže aspoň týždeň. Vyskúšam druhý krát naniesť ešte precíznejšie, dám si poriadne záležať na aplikácii, no moc lepšiu výdrž si už nesľubujem. Osobne som očakávala od toho viac, čiže pre mňa mierne sklamanie i keď určite vydržal viac, ako úplne klasický lak. Ten sa mi zvykne olupovať po dvoch troch umytiach rúk a jednom umytí riadov.
Spokojnosť
- Je OK, už som si ho objednala. Vydrží celý týždeň
Lak mám už tretí deň, vôbec sa neolupuje, na končekoch nechtov tiež veľmi pekne drží, okrem bežných domácich prác, vydržal aj prácu v záhrade a umývanie okien :)
Pekný odtieň
- výhoda, rýchlo schne
- dobra cena a pekna farba
Super cena
Krasna farba, vyzera na nechtoch uzasne. Odporucam. Dobre sa nanasa.
Jemny ruzovy priehladny lak s trblietkami, ktore su jemne, vyzera to pekne.
Priehladny, ale hustota jemnych trblietok prekryje pekne, odlesk je modrolilakovy. Som spokojna.
- pekna farba dobre schne
Lak je super, odporučam
- Chráni farebný lak na nechtoch
- Kvalitný produkt
- krasna nude farba, perletovy lesk
Na to, že lak je vegánsky smrdí rovnako ako klasický lak na nechty. Vydržal mi na nechtoch 2dni.
Krásna farba, 100% spokojnosť
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »